Kenniscafé Let's talk about vermoeidheid

vrijdag 19 mei van 15:00 tot 17:00

Club Cinema Exclusive

Zwanenburg

 

Vanuit Stichting To-Mpower zijn we een jaar bezig met een aantal ervaringsdeskundigen aandacht te vragen voor het thema vermoeidheid. Vermoeidheid die voorkomt bij veel aandoeningen en ziekten. Tijdens het Kenniscafé, Let's talk about vermoeidheid, gaan we met elkaar in gesprek over vermoeidheid. Dink van Ginkel, psychotherapeut, houdt een presentatie over zijn betrokkenheid bij het thema, persoonlijk en professioneel en zijn verbazing over hoe er in de zorg met vermoeidheid wordt omgegaan. Ook vindt de primeur plaats van de compilatie van filmpjes die we gemaakt hebben over vermoeidheid.

Het Kenniscafé zal worden voorgezeten door Annet Wielemaker
Volg ons op facebook Vermoeidheid en twitter @vermoeidheid11

Het Kenniscafé wordt gehouden op vrijdag 19 mei van 15.00 uur tot 17.00uur in Club Cinema Exclusive in Zwanenburg.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schrijftolk aanwezig.

 

 

 Lees hier de presentatie van Dink van Ginkel - Chronisch moe, wat mij verbaast

 

 

 

Sterke gezondheid is een gevolg van goede voeding en manier van leven. Hoe kan remedies hels up? Bepaalde medicijnen worden algemeen gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties, zoals longontsteking en neus- behandelen. De meest totaal seksuele stoornissen bij mannen erectiele dysfunctie en ejaculatie stoornissen. Onderwerpen als "cialis kopen" of "" zijn erg populair bij vorig jaar. Wat denk je zou moeten overwegen over ""? Andere vraag die we gaan is "". Als u geneesmiddelen op recept te nemen, vraag dan uw geslacht therapeut om uw testosteronniveaus vóór controle. Veel patienten die dit middel hebben meestal geen bijwerkingen Viagra niet te hebben. Houd dit geneesmiddel in de container kwam in, dikke gesloten. Bijvoorbeeld het vloeibare geneesmiddelen bij voorkeur in de koele plaats moet blijven, maar het kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.