Presentaties op YouTube

De presentaties van de sprekers op het Symposium XY chromosoomvariaties staan in een besloten deel op YouTube. Belangstellenden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medewerking onderzoek volwassen Triple X – vrouwen gevraagd

Door de Universiteit van Maastricht wordt onderzoek gedaan naar goede ondersteuning van vrouwen met het Triple X syndroom. Meer informatie over het onderzoek is te vinden in de folder over het onderzoek die hier te vinden is. 

Meer informatie is op te vragen bij drs. Maarten Otter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor nieuwsbrief en/of meewerken aan onderzoek van het Ambulatorium in Leiden

Tijdens het symposium hebben een aantal mensen zich op gegeven voor de nieuwsbrief en/of deelname aan onderzoek. Wie dit gemist heeft kan dit alsnog doen bij Sophie van Rijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sterke gezondheid is een gevolg van goede voeding en levensstijl. Hoe kan remedies hels up? Bepaalde geneesmiddelen worden algemeen gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties, zoals longontsteking en neus- behandelen. De meest voorkomende sekse stoornissen bij mannen erectiestoornissen en ejaculatie stoornissen. Onderwerpen als "cialis kopen" of "" zijn erg populair bij vorig jaar. Wat denk je zou moeten overwegen over ""? Andere vraag die we gaan is "". Als u geneesmiddelen op recept te nemen, vraag dan uw geslacht therapeut om uw testosteronniveaus vóór controle. Veel patienten die dit middel hebben meestal geen bijwerkingen Viagra niet te hebben. Houd dit geneesmiddel in de container kwam in, dikke gesloten. Bijvoorbeeld het vloeibare medicamenten bij voorkeur in de koele plaats moet blijven, maar het kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.