Doelstelling en visie

Stichting To-Mpower ondersteunt initiatieven van cliënten en patiënten. Dit kunnen initiatieven zijn van individuen of van individuen in samenwerking met patienten-/ clientenorganisaties. Als de initiatieven moeilijk via de reguliere weg te realiseren zijn helpt de stichting To-Mpower bij het mogelijk maken van de wens/idee of droom van deze initiatiefnemer.

De rode draad in de visie van de stichting is empowerment: het proces waardoor mensen meer invloed krijgen over beslissingen en acties die van invloed zijn op hun gezondheid. Door empowerment krijgen individuen, organisaties en gemeenschappen de regie over hun eigen situatie.

Klik hier voor de Statuten van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Huishoudelijk reglement van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het jaarverslag van 2015 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het jaarverslag 2014 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het jaarverslag 2013 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Jaarverslag 2012 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Jaarverslag 2011 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van

Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Werkplan 2011 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Werkplan 2012 van Stichting To-Mpower

Klik hier voor het Communicatieplan van Stichting To-Mpower

 

Sterke gezondheid is een gevolg van goede voeding en levensstijl. Hoe kan remedies hels up? Bepaalde geneesmiddelen worden algemeen gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties, zoals longontsteking en neus- behandelen. De meest voorkomende seksuele stoornissen bij mannen erectiestoornissen en ejaculatie stoornissen. Onderwerpen als "cialis kopen" of "" zijn erg populair bij vorig jaar. Wat denk je zou moeten overwegen over ""? Andere vraag die we gaan is "". Als u geneesmiddelen op recept te nemen, vraag dan uw geslacht therapeut om uw testosteronniveaus vóór controle. Veel patiënten die dit middel hebben meestal geen bijwerkingen Viagra niet te hebben. Houd dit geneesmiddel in de container kwam in, dikke gesloten. Bijvoorbeeld het vloeibare geneesmiddelen bij voorkeur in de koele plaats moet blijven, maar het kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.