Expertmeeting - Vermoeidheid onder de loep - donderdagmiddag 28 maart

in samenwerking met de Angst, Dwang en Fobie Stichting 

Onderzoek en hoe verder?
Na de expertmeeting op 31 januari 2018 hebben we vanuit de Stichting To-Mpower ons beraden hoe verder te gaan met het thema vermoeidheid. Het werd al snel duidelijk dat er meer onderbouwing moest komen om aandacht voor thema te genereren. Hierbij gaat het om de omvang van de problematiek, therapiemogelijkheden, de ervaring van mensen met de hulpverlening. De eerste resultaten zijn nu bekend en willen we delen.
De bijeenkomst
To-Mpower heeft het afgelopen jaar ingezet op het laten uitvoeren van diverse onderzoeken door Haagse Hogeschool en Windesheim Hogeschool, om vermoeidheid beter in kaart te brengen. De mensen van To-Mpower hebben daarvoor op de eerste plaats tijd gestoken in het formuleren van onderzoeksvragen en het begeleiden van de studenten. De resultaten en hoe hier verder hiermee te gaan willen we onder de loep nemen op deze Let’s talk further 2.
We gaan dit doen o.l.v. Jacqueline Neijenhuis 

Waar en wanneer
Donderdagmiddag 28 maart van 13.30 – 17.00 uur
PGO Support
Daltonlaan 600
3584BK Utrecht 
Bijdrage in vergaderruimte, koffie en thee en hapjes € 10

Interesse?
Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel/app Marja de Kinderen 0621991848

Meer informatie vind je hier.

Facebookpagina @chronischevermoeidheid

Besloten facebookgroep Leven met vermoeidheid

Twitter @Vermoeidheid11

We hebben een besloten LinkedIn-groep 'Let's talk about vermoeidheid' voor zorgprofessionals met vermoeidheid in hun zorgaanbod.

Lid worden van de groep? Stuur via LinkedIn een berichtje naar Marja de Kinderen of Annet Wielemaker