Nieuwsbrief

Stichting To-Mpower geeft een gratis nieuwsbrief uit met nieuwsitems over vermoeidheid.

Belangstelling? Meld je hier aan. 

Nieuwsbrieven 2021

Nieuwsbrieven 2020

  • December 2020 - In balans naar het nieuwe jaar: tips over hoe je grip op je energie kunt krijgen: Prioriteiten stellen als je vermoeid bent, Grip op je energie met een visuele beperking, de activiteitenweger. Met  een leestip en de eerste geldactie.
  • November 2020 - C-support geeft directe steun aan corona-patiënten met aandacht voor de verkregen ANBI-status van Stichting To-Mpower, C-Support voor ondersteuning van (ex-)coronapatienten, nog steeds moe na covid-19, gerichte therapie om vermoeidheid te voorkomen, onderzoek naar de impact van covid-19, meer aandacht voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening, tips voor het plannen en organiseren en onderzoek door ZonMw naar vermoeidheid bij een chronische aandoening.
  • Oktober 2020 - Langdurige vermoeidheidsklachten na corona  met aandacht voor langdurige vermoeidheidsklachten na corona, ervaringen van een gebruiker met de app Untire, de vermoeidheidkliniek Lelystad, tips voor mensen met een auditieve of visuele beperking, meer regie over eigen vermoeidheid en de leestip 'Energiek Leven'.
  • September 2020 - Focus op chronische vermoeidheidsklachten met daarin aandacht voor Hulp bij vermoeidheid door kanker via app Untire, vermoeidheid na corona, de workshop 'Grip op je energie voor mensen met een visuele beperking', de leestip 'Vermoeidheid de baas' en de kijktip 'Slim omgaan met je (verminderde) energie.' 

 

Links

Artikel Meer regie over eigen vermoeidheid - HersenMagazine

Workshops Grip op je energie